Klaar voor een volgende stap?

Mail ons via dit formulier en u ontvangt snel een reactie. Of bel direct: 06 30 01 69 17

Over intriMotiv

intriMotiv staat voor gedrevenheid en een lange-termijn-filosofie die resulteert in blijvend resultaat. Ontdek in een persoonlijk gesprek hoe we uw bedrijf gegarandeerd succesvoller maken.

Cees, allereerst wil ik je bedanken voor de rust die je uitstraalt en voor het luisteren naar mijn verhalen. Jij wist voor mij de juiste woorden te gebruiken die bij mij ingang vonden. Jouw aanpak werkt zeer verhelderend. Het lijkt eenvoudig, maar de kunst om het ook eenvoudig over te brengen waardeer ik aan jou.
Joost van Laarhoven
Senior Businesscontroller – Treasury & Pricing / Achmea Bank
I can highly recommend Cees as a Career Coach. He is able to maximize success in your choosen career. He helps to cultivate your strenghts and talents, find focus, self-confidence and fulfillment. Work with him and you will be amazed!
Marc-Jan Uithol
Owner / Trade Guard
De methode van intriMotiv is eenvoudig en zit goed in elkaar, maar met name de begeleiding in het proces en de hands-on training (de methode wordt getraind aan de hand van een concreet project dat binnen de organisatie speelt of gaat spelen), heeft voor ons het verschil gemaakt.
Sandor Noordermeer
Executive Director & General Manager / Banner Pharmacaps
Een persoonlijke aanpak die niet op algemene kunstjes stoelt, maar op het ontdekken en benutten van gedrag en vaardigheid. Soms confronterend, vaak stimulerend en altijd met respect. Commerciële talentontwikkeling vanuit geven en nemen. Bruikbaar in de praktijk en blijvend in het effect.
Stef van Remmen
Commercieel directeur / RPS advies- en ingenieursbureau
Cees is een betrokken coach, die effectiviteit van managers exponentieel weet te verbeteren. Hij laat managers feilloos ervaren wat voor hun de juiste dingen zijn, zodat ze een veel betere aansluiting krijgen bij de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen.
Peter van Duren
Directeur / Human Capital Scan
Jouw open manier van communiceren spreekt mij aan, direct en to the point. Maar ook open en kwetsbaar indien noodzakelijk.
Stijn Verbeek
Directeur Volmachten / Bovemij Verzekeringen
Ik heb Cees ingehuurd als persoonlijke coach. Het is voor mij een verrijking geworden door de manier waarop hij inhoud heeft gegeven aan deze coaching. Ik heb er nog iedere dag baat bij.
Henk in 't Zand
Financieel directeur / DFD Holding
Marie-Paule heeft een bijdrage geleverd aan de persoonlijke groei van onze teams. Marie-Paule is in staat om zeer snel te schakelen, snapt waar de organisatie en mensen behoefte aan hebben en kan haar programma direct aanpassen aan de situtatie. Geen standaard trainingen maar maatwerk!
Arjan Hakkennes
Adjunct-Directeur / ARAG Rechtsbijstand
Ik heb Marie-Paule leren kennen als een bevlogen, open, ruimhartige en integere coach, die niet tevreden is met een half resultaat. Ze laat zich geen rad voor de ogen draaien, maar prikt -- met haar Belgische charme - dwars door façades heen en komt direct tot de kern. Haar aanpak is op maat, zowel voor groepen als voor individuen. Ik waardeer haar tomeloze inzet en doorzettingsvermogen.
Marlies Denissen
Manager Support Services / ID Logistics