De kracht van intrinsieke motivitatie…

Waarom doen we de dingen die we doen?

Omdat mensen veel meer kracht in zich hebben dan ze benutten, meer potentie hebben dan ze gebruiken en tot grotere prestaties kunnen komen in leven en werken.

Wij geloven in het feit dat mensen zichzelf kunnen overtreffen, tot meer in staat zijn dan dat ze denken (overtuigingen, ervaringen, opvoeding, eigen levensverhaal), durven (angsten, het onbekende, risico’s, kritiek) en hopen (uit eigen comfortzone stappen, gewoonten veranderen).

Iedereen heeft het in zich om te groeien. Om dit tot stand te brengen, vertrekken wij van ieders persoonlijke kracht. Het benutten van talenten en houding is hierbij een belangrijk onderdeel. Anders dan technieken, vaardigheden en kennis die van buitenaf worden “aangeleerd”, komen talenten van binnenuit.

Geen wenselijke, maar eerlijke antwoorden

Wij geloven in de onuitputtelijke kracht van intrinsieke motivatie. Sterker nog: dat geloven we niet alleen, maar we wéten dat het werkt. De vele bedrijven, executives en professionals die we al 15 jaar succesvol ondersteunen bewijzen dat.

Als ervaren coaches zijn we authentiek, resultaatgericht en betrokken. Kies je voor ons, dan krijg je geen wenselijke antwoorden, maar duidelijke feedback die zorgt voor een doorbraak. Zo zetten we mensen met beide benen op de grond en realiseren we een open en eerlijke bedrijfscultuur, waarin iedereen excelleert en zijn volledige potentieel benut.

Nooit standaard

Onze begeleidingstrajecten zijn nooit standaard, want mensen zijn dat ook niet. Wat wel altijd hetzelfde blijft is onze gedrevenheid en lange-termijn-filosofie die resulteert in blijvend resultaat. Durf je intriMotiv aan? Ontdek dan in een persoonlijk gesprek hoe we jou en jouw mensen succesvoller maken.

Bel 076 533 91 91 of mail voor een afspraak.