De kracht van intrinsieke motivitatie…

Cees van der Maarel

Als je met mij in zee gaat wil je natuurlijk wel weten met wie je te maken hebt. Hieronder lees je daarom de antwoorden op de meest gestelde vragen over mijn achtergrond en hoe ik ervaren wordt door mijn cliënten.

Ik heb na mijn middelbare opleiding, studie bedrijfskunde en een 20 jarige loopbaan als Officier bij de Koninklijke Luchtmacht, in een veelvoud van operationele en staffuncties, vervolgens 5 jaar gewerkt bij Mercuri Urval, een internationale management advies organisatie, als senior consultant. Aansluitend 4 jaar internationale ervaring opgedaan bij LM International Inc., een Amerikaans bedrijf gevestigd in Dallas, als landen manager Nederland en België. Sinds 1995 ben ik werkzaam als executive coach en career consultant voor senior executives in Nederland en België en als senior partner verbonden aan intriMotiv.

Ik word omschreven als ondernemend, goed gevoel voor efficiency en effectiviteit, resultaat gericht, goede analytische vaardigheden en politiek gevoel. Ik breng mensen in beweging, initieer, stel eisen en motiveer. Ik hanteer een directe stijl van communiceren maar met respect.

Ik werk in opdracht van bedrijven en organisaties voor executives en ondernemers in de leeftijdscategorie van 35 en 55 jaar, met het zwaartepunt rond de leeftijd van 45.

Je kan mij bereiken op 06 55 12 82 42