De kracht van intrinsieke motivitatie…

Onze Waarden

Waar staan we voor? Waar ligt ons onderscheidend vermogen? Waar geloven we in, wat verbindt ons en wie willen we zijn?

Authentiek

Authenticiteit is echtheid. Met andere woorden: het klopt. Je bent congruent met wie je bent, je gedrag, je gevoel en houding. Voor ons is authenticiteit het feit dat we duidelijk, maar met respect communiceren. Geen standaard verhaal, geen wenselijke antwoorden, maar eerlijke en duidelijke feedback die zorgen voor een doorbraak, bewustwording en actie.

Betrokken

Betrokken zijn betekent voor ons dat wij moeten geloven in jouw organisatie, affectief betrokken zijn, het gevoel hebben bij jouw organisatie te passen. Alsof we “één van jullie zijn”. Geloven in jullie visie en missie en achter de doelstellingen staan.

“Do not hire someone who does the work for money, but who does it for the love of it”

Resultaatgericht

De acties en beslissingen richten zich op het daadwerkelijk realiseren van de beoogde resultaten. Energiek en gedreven om binnen een overzienbare termijn resultaten te boeken. We nemen geen genoegen met een gemiddeld resultaat. Onze focus helpt ons de doelen scherp en helder voor ogen te houden. De uitgezette koers wordt vastgehouden, maar daar waar nodig zullen we optreden met veerkracht en souplesse. Onze ervaring laat ons toe de nodige methoden en technieken in te zetten om het gestelde resultaat te behalen.