Opdrachtgevers die kiezen voor resultaat

intriMotiv werkt voor opdrachtgevers met aansprekende namen. Maar ook voor organisaties die wellicht wat minder bekend zijn. Eén ding hebben zij gemeen: ze kiezen voor een aanpak die is gericht op resultaat. Ook iets voor u? Bel dan 076 533 91 91 of e-mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Cees, allereerst wil ik je bedanken voor de rust die je uitstraalt en voor het luisteren naar mijn verhalen. Jij wist voor mij de juiste woorden te gebruiken die bij mij ingang vonden. Jouw aanpak werkt zeer verhelderend. Het lijkt eenvoudig, maar de kunst om het ook eenvoudig over te brengen waardeer ik aan jou.
Joost van Laarhoven
Senior Businesscontroller – Treasury & Pricing / Achmea Bank
Een persoonlijke aanpak die niet op algemene kunstjes stoelt, maar op het ontdekken en benutten van gedrag en vaardigheid. Soms confronterend, vaak stimulerend en altijd met respect. Commerciële talentontwikkeling vanuit geven en nemen. Bruikbaar in de praktijk en blijvend in het effect.
Stef van Remmen
Commercieel directeur / RPS advies- en ingenieursbureau
I can highly recommend Cees as a Career Coach. He is able to maximize success in your choosen career. He helps to cultivate your strenghts and talents, find focus, self-confidence and fulfillment. Work with him and you will be amazed!
Marc-Jan Uithol
Owner / Trade Guard
Ik heb Cees ingehuurd als persoonlijke coach. Het is voor mij een verrijking geworden door de manier waarop hij inhoud heeft gegeven aan deze coaching. Ik heb er nog iedere dag baat bij.
Henk in 't Zand
Financieel directeur / DFD Holding
Jouw open manier van communiceren spreekt mij aan, direct en to the point. Maar ook open en kwetsbaar indien noodzakelijk.
Stijn Verbeek
Directeur Volmachten / Bovemij Verzekeringen
Ik heb Marie-Paule leren kennen als een bevlogen, open, ruimhartige en integere coach, die niet tevreden is met een half resultaat. Ze laat zich geen rad voor de ogen draaien, maar prikt -- met haar Belgische charme - dwars door façades heen en komt direct tot de kern. Haar aanpak is op maat, zowel voor groepen als voor individuen. Ik waardeer haar tomeloze inzet en doorzettingsvermogen.
Marlies Denissen
Manager Support Services / ID Logistics
Cees is een betrokken coach, die effectiviteit van managers exponentieel weet te verbeteren. Hij laat managers feilloos ervaren wat voor hun de juiste dingen zijn, zodat ze een veel betere aansluiting krijgen bij de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen.
Peter van Duren
Directeur / Human Capital Scan
De methode van intriMotiv is eenvoudig en zit goed in elkaar, maar met name de begeleiding in het proces en de hands-on training (de methode wordt getraind aan de hand van een concreet project dat binnen de organisatie speelt of gaat spelen), heeft voor ons het verschil gemaakt.
Sandor Noordermeer
Executive Director & General Manager / Banner Pharmacaps
Marie-Paule heeft een bijdrage geleverd aan de persoonlijke groei van onze teams. Marie-Paule is in staat om zeer snel te schakelen, snapt waar de organisatie en mensen behoefte aan hebben en kan haar programma direct aanpassen aan de situtatie. Geen standaard trainingen maar maatwerk!
Arjan Hakkennes
Adjunct-Directeur / ARAG Rechtsbijstand
 
Aegon
Air Liquide
ALE Heavy Lifting
ARAG
AZL
Batenburg Techniek
Bovemij
Delta
Deltares
Ecorys
Fontys
Gielissen
Hoogvliet
ICC
ID Logistics
IMS Health
ISS
JC Decaux
KPN
Lexmark
Madurodam
Mansveld
NedCoat
Netlog
Patheon
Perfetti Van Melle
Pointlogic
Redhat
ROC Midden-Nederland
RPS
Technische Unie
Toshiba
Malmberg
Vimpelcom
Walt Disney