Selecteer een pagina

Herken je dit?

 • Iedereen verwacht iets van je. De druk ligt hoog. Het gevoel van eenzaamheid steekt af en toe de kop op. Onzekerheden met anderen bespreken is vaak lastig.
 • Of zit je in één grote routine! Is het tijd om die te doorbreken en wil je het anders. Maar waar moet je beginnen?
 • Weet je het antwoord op de vraag ‘wat vind ik nu belangrijk?’ niet meer zo duidelijk.
 • Al heel lang doe je wat handig is. Wat van jou verwacht wordt. Alles om die ballen harmonieus in de lucht te houden. Maar het kan anders. Sterker nog, het moet anders. Je bent op jouw energiereserves aan het teren en stilletjes aan krijg je een leeggezogen gevoel.
 • Of is het gewoonweg tijd om een volgende stap te zetten in jouw carrière. Om die ambities waar te maken en dat persoonlijk succes achterna te gaan.

HET FUNDAMENT.

Op basis van jarenlange ervaring, heb ik een bewezen methode ontwikkeld die gebaseerd is op de volgende uitgangspunten.

JIJ EN JEZELF

Je kan maar stralen als je goed voor jezelf zorgt. Niet alleen fysiek (leefwijze, gezondheid, ontspanning en sport) maar ook mentaal (zelfbeeld, welbevinden en levenshouding). Vragen als ‘wat voor persoon wil ik zijn?’, ‘welke gewoonten heb ik ontwikkeld?’ ‘wat typeert mij?’ zijn hier leidend.

 

JIJ EN DE ANDEREN

Maar, je doet het niet alleen! Mensen in jouw omgeving, zowel persoonlijk als werk gerelateerd, spelen een cruciale rol in jouw persoonlijk succes. Vragen als ‘welke waarden zijn voor mij belangrijk?’ ’ hoe werk ik met anderen samen?’ hoe is mijn relatie met collega’s?’, maar ook ‘hoe is mijn relatie met mijn partner en kinderen?’ komen allemaal aan bod tijdens dit onderdeel.

 

JIJ EN JE AMBITIES EN TALENTEN

Je ambities en talenten zijn de uiting van de persoon die je echt bent. Er geen rekening mee houden geeft een heel onbevredigend gevoel. Vragen als ‘wat verwacht ik van mijn carrière?’, ‘aan welke sociale activiteiten wil ik deelnemen?’ ‘wat ben ik bereid in mijn loopbaan te investeren?’, ‘wat geeft mij energie?’ zijn cruciaal en helpen richting te geven.

TIJD OM DOOR TE BREKEN!

Ben je er klaar voor om ‘echt’ aan de slag te gaan met jezelf? Klaar om die doorbraak te maken? Zodra jij klaar bent gaan we beginnen met het begin!

En het begin is inventariseren.

Inventariseren betekent dat je gaat kijken naar de manier waarop jij handelt in werk en privé, hoe en welke persoonlijke eigenschappen en competenties je inzet en wat je houding is naar zaken in je omgeving.

Jij als persoon staat centraal.

Een reis begin je altijd met de vraag: ‘Waar vertrekken we?’. Wel hier is het niet anders! Alvorens jouw persoonlijke reis stap per stap in te plannen is het belangrijk te weten waar we nu staan.

En dat begint met het vaststellen van jouw eigen unieke persoonlijkheid. Hoe handig is het om een persoonlijke gebruiksaanwijzing mee te krijgen. Begrijpen waarom je met die ene persoon beter kan opschieten dan de andere. Weten welke werkomgeving het beste bij je past. En vooral inzicht krijgen in wat jij belangrijk vindt en wat niet.

Een eigen ontwikkelde methode gaat je toelaten inzicht te krijgen waarom jij altijd doet wat je doet, en dus ook krijgt wat je altijd gekregen hebt.

 

Vervolgens gaan we reflecteren en evalueren.

Je gaat stilstaan bij je eigen handelen en dit kritisch onderzoeken. Dit gaat leiden tot nieuwe inzichten in je persoonlijkheid, in je gedrag en de achterliggende drijfveren. Deze inzichten zijn de basis om je denk- en doen-proces bij te stellen en aan te passen. Dit is het fundament om de kwaliteit van jouw werk en leven te verbeteren en de juiste prioriteiten te stellen.

 

Om uiteindelijk te beslissen en te doen.

Na het inventariseren en evalueren is het tijd om een aantal belangrijke keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Je gaat je eigen unieke ©Doorbraak Plan opstellen.

Het uitgangspunt van jouw ©Doorbraak Plan is wel dat het voor jou haalbaar moet zijn om op korte termijn resultaat te boeken. En resultaat haal je pas als je ergens tijd in steekt, aandacht geeft en actie onderneemt.

Het doel is dat jouw ©Doorbraak Plan je een rustig doch motiverend gevoel geeft. Een gevoel van positieve ambitie waardoor je weet waaraan je wilt werken en tegen welke zaken je ‘nee’ gaat zeggen. Kortom, een plan dat zorgt voor een mooi evenwicht.

Deze methode is voor jou als:

 • Je jouw eigen unieke persoonlijkheid beter wil kennen en inzetten.
 • Jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen wil vergroten en versterken.
 • Je wil werken met een ervaren mentor die zelf en voor haar klanten de resultaten heeft behaald die jij ook nastreeft;
 • Je bereid bent je kwetsbaar op te stellen;
 • Je bereid bent te doen wat je moet doen en hoe je het moet doen;
 • Je mijn ‘directe maar met respect’ feedback aankan;
 • Je bereid bent je kwetsbaar op te stellen;
 • Je niet tevreden bent met half resultaat.

LET OP!

Voor je verder leest of gelijk contact opneemt, een belangrijke opmerking! Persoonlijk en professioneel succes bereiken is moeilijk. De weg er naartoe is lang, soms ingewikkeld, vaak confronterend en soms zelfs saai. Heb je geen discipline, geen werkethiek en geen commitment? Ben je niet bereid om 30 minuten per dag te investeren in jouw persoonlijk succes, dan stellen we voor dat we beiden onze tijd niet verspillen.

Enkele noemenswaardige projecten.

In mijn nieuwe rol als commercieel directeur is Marie-Paule een erg goede coach geweest. Ze begint bij jou en eindigt bij jou. In de context van bedrijf, privé, uitdagingen en in functie van wat je wilt bereiken. Ze heeft me geholpen mijn eigen kracht nog beter te duiden en te benutten. Houdt je ook de spiegel voor en zegt waar het op staat. Een sympathiek en wijs mensen-mens, met wie ik verder vooruit ben gekomen.

Jan Willem Besselaar

Marketing & Communication Manager

Operationeel Directeur.

Project: werken aan zelfbeeld, overgang maken van BU management naar Algemeen management.

(Om privacyredenen wordt de naam hier niet gemeld).

ISS

Marie-Paule is an extremely impressive personal coach. She hasbeen a close support in my first general manager role, helping meto improving my interpersonal relationship, especially enhancingmy assertiveness, with my management team.

Jean de Mey

Operations Executive

Financieel Directeur.

Project: plafond waardeketen bereikt. Op zoek naar nieuwe functie die beter past bij persoonlijkheid, kennis en vaardigheden.

(Om privacyredenen wordt de naam hier niet gemeld).

Pierre et Vacances

General Manager.

Project: nieuw aangesteld. Maakt gebruikt van ons ‘vliegende start in 100 dagen’ concept.

(Om privacyredenen wordt de naam hier niet gemeld).

Toshiba TEC

WIL JE EEN STAPJE VERDER GAAN?

Zullen we een gratis gesprek inplannen? Meld je hieronder aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou.

4 + 11 =