Selecteer een pagina

Puur-Succes

Persoonlijk en resultaatgericht succestraject.

Hoeveel ballen heb jij in de lucht te houden?

Je lijkt het wel allemaal voor elkaar te hebben. De meeste van je dromen zijn werkelijkheid geworden. Je hebt het perfecte gezinnetje, schatten van kinderen, een partner die druk bezig is met zijn loopbaan en op jou rekent om de boel thuis draaiende te houden. Zelf ben je een kei in je vak en je zet je vol passie in voor je team, klanten en leidinggevende. Je weet het zeker… ooit breek je door in je carrière. Oh ja, je ouders niet vergeten. Ze hebben ook recht op jouw aandacht en zorg. Waar je echt energie uithaalt, is afspreken met je vrienden. Maar, die zie je niet zo vaak. Geen tijd! Maar ooit komt het goed. Als de kinderen ouder zijn, ga je het sociale leven weer oppakken. En dan… op die schaarse me-time momenten die je jezelf gunt, of erger, als de stress en naderende burn-out om de hoek komen kijken, komt die welbekende vraag… Is dit het nu? Waar ben ik mee bezig en hoe kom ik hier uit?

Keuzes maken en lef hebben

 Tijd om te worden wie je wil zijn. Om zichtbaar te worden.

Tijd om je amibitie achterna te gaan. Want je ambitie is een uiting van de persoon die je echt bent.

Tijd om 100% verantwoordelijkheid te nemen. Voor jezelf, je inzet, je resultaten, je relaties. Voor je gezondheid en voor je financiën.

Tijd om te luisteren naar die innerlijke stem van jou, om zo je eigen toekomst te creëren. Je wordt immers creatiever naarmate je bewuster wordt van jezelf, je innerlijke processen en drijfveren.

Tijd om een beter zelfbeeld en grotere zelfkennis op te bouwen. Een speurtocht naar jouw eigen unieke persoonlijkheid. Het begrijpen van jouw persoonlijkheid is de sleutel tot actie.

Puur-Succes is een product van intriMotiv

Wil je de regie terug en de volgende stap zetten?

Tijdens mijn 30-jarige carrière in training en coaching en de duizenden mensen die ik geholpen heb, is mij meer dan eens EEN belangrijk aspect opgevallen. In de markt van persoonlijke ontwikkeling heb je veel business coaches en life coaches, maar weinigen slagen de brug tussen beide.

Veel personen die naar me toekwamen dachten een zakelijke issue te hebben, maar zodra we de diepte ingingen werd het vlug duidelijk dat er meer aan de hand was dan alleen een werk gerelateerd vraagstuk.

Denk je echt dat je laag zelfbeeld geen invloed heeft op je dagelijks functioneren? Denk je echt dat je twijfels geen rol spelen in je verdere carrière? Denk je echt dat je jouw oververmoeidheid kan verstoppen voor je omgeving? Denk dan wat verder…

En steeds weer ging ik met die getalenteerde, gemotiveerde en creatieve mensen aan de slag om hun angsten, twijfels, zelfvertrouwen en talenten enerzijds aan te pakken en vooral in de strijd te gooien. Om uiteindelijk te worden wie ze ZIJN.